Financial Life Planning

Neem de regie in handen!

Bepaal zelf jouw levensplan

Financial Life Planning is een holistische benadering van jouw leven, je werk of bedrijf, je familie en vrienden, je ambities, je omgeving èn je gezondheid. Hoe leef jij jouw beste leven? Hoe maak jij jouw leven compleet?
Laat de inhoud van je leven niet bepalen door geld. Wat wil jij?

Met Financial Life Planning sta je in een aantal stappen bewust stil bij hoe geld jouw leven het beste kan dienen. Het legt het diepgaande verband tussen geld en gevoel en reikt de handvatten aan om te bereiken wat iedereen uiteindelijk graag wil: een fijn, ontspannen leven. Het is een combinatie tussen Life Planning en Financiële Planning.

Kijk verder dan de gebaande paden en laat je niet lijden door geld, je verleden of door wat anderen zeggen. Neem de regie en geef je financiële toekomst zelf vorm.

Lees verder
Kanzz financial life planning koers

Kies je koers

Als financial life planner ben ik pas tevreden als jij jouw beste leven leeft. Met dit programma creëer je door middel van hands-on opdrachten een duidelijke en overtuigende visie op jouw toekomst. Dit doe je door jouw doelen te verduidelijken en te bepalen waar jij jouw geld voor wil gebruiken. 

– Krijg inzicht in hoeveel geld je nodig hebt om in je huidige en toekomstige levensstijl te voorzien.
– Begrijp hoe je kunt uitgeven, moet investeren en sparen om financiële zekerheid voor jezelf en je gezin te creëren.
– Stop met het ontzeggen van wat belangrijk voor je is omdat je bang bent dat je niet genoeg geld hebt.
– Geniet van je vermogen en leef met meer vrijheid.

Door middel van intensieve gesprekken, huiswerk opdrachten en verkenningen krijg jij de vrijheid om zonder schuldgevoel of zorgen geld uit te geven aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Dit komt omdat je begrijpt of je genoeg geld hebt voor nu en voor de toekomst. Zo neem je met vertrouwen de juiste financiële beslissingen.

Lees verder

Investering

De beste investering is de investering in jezelf. Dat verbeterd je leven en je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.
Geef jij je dromen een Kanzz?

Tailor made
Dit op maat gemaakt programma van 6-9 maanden is voor jou en je partner.

Dit zeer complete programma is een combinatie van de programma’s Life Planning & Financiële Planning. Dit programma is compleet maatwerk en wordt door onze deelnemers dan ook als zeer persoonlijk ervaren. Financial Life Planning verbindt de onderdelen Life Planning, Financiële Planning en Advies tot één geheel. Hierin wordt ook je Pensioen en Vermogensopbouw meegenomen. Bij deze allesomvattende benadering ben jij het uitgangspunt.
We nemen je als het ware aan de hand mee en begeleiden je door het landschap van adviseurs en specialisten die nodig zijn om jouw plan tot uitvoering te brengen.

Hierin zijn inbegrepen:

Diverse extra inspiratie opdrachten om mee aan de slag te gaan
Alle aspecten van jouw financiële leven komen aan bod; inkomen, uitgaven, hypotheek, vermogensbeheer, vermogensopbouw & pensioen
Complete implementatie van jouw plan
Volledig integrale aanpak van alle facetten in jouw leven die voor jou belangrijk zijn.
Toegang tot netwerk van specialisten
Persoonlijke begeleiding naar specialisten
Meekijken bij offertes en deelplannen
Toegang tot informatiebijeenkomsten

Eenmalige investering: € 8.995,- (exclusief 21% BTW)

We bieden dit programma ook aan in een meer-daagse intensieve sessie op een inspirerende locatie. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Doorlopende ondersteuning
Financial life planning is een continu proces.
Zodra we jouw plan hebben gemaakt, kunnen we je helpen met de implementatie en doorlopende ondersteuning om je op het juiste spoor te houden. Je bent niet verplicht om met ons te blijven samenwerken (hoewel de meeste klanten dat wel doen). Omdat we voor de lange termijn bij je zijn, kunnen we jouw strategie ook aanpassen als jouw omstandigheden of prioriteiten veranderen.

Investering: € 2.500,- per jaar* (exclusief 21% BTW)

*In deze fee is de adviesvergoeding van vermogensbeheer volledig inbegrepen.

Het programma stap voor stap

Eerste ontmoeting

We gaan we aan de slag met het verkennen van jouw financiële situatie en wat je met een persoonlijk financieel plan wilt bereiken. We leggen uit hoe het traject er de komende maanden uit gaat zien.

De ontdekking

Tijdens de eerste twee sessies gaan we je nog beter leren kennen. We staan uitgebreid stil bij je wensen en dromen. We maken immers een plan met het einddoel voor ogen.

Inventarisatie

We gaan nu, met jouw toestemming, de exacte details van jouw bestaande financiële regelingen onderzoeken. Hiermee maken we de vertaalslag van de huidige situatie naar de gewenste situatie.

Strategie

We bouwen een gedetailleerd en nauwkeurig model van jouw financiële situatie nu en in de toekomst. Dit is een opwindende en zeer interactieve fase waarin je meerdere scenario's kunt modelleren om te bepalen welke strategie het meest geschikt is om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Bedrijfs- of carrière planning

We stemmen je bedrijfs- of carrièreplan af op je persoonlijk financieel plan, zodat je kunt zien waar en hoe je bedrijf / werk bijdraagt aan je vermogen en de dingen die je in het leven wilt doen.

Implementatie

We werken samen met jou en je gezin, zo brengen we jullie strategie tot leven. We werken nauw met specialisten uit ons netwerk samen om jouw plan uit te voeren.

Veel gestelde vragen

  • Voor wie?

     

  • Familie planning

  • Bedrijfsoverdracht

  • Waarom Kanzz?

  • Netwerk

  • Korte termijn

Heb je een vraag, of wil je graag wat extra informatie?