De overlijdens­risico­verzekering

Financiële bescherming van je dierbaren.

Zorg voor je nabestaanden

Wat als jij of je partner onverwachts overlijdt? Kan degene die achterblijft dan de woonlasten nog wel betalen? Als dit niet zo is, kan een overlijdensrisico (ORV) uitkomst bieden. Die keert een geldbedrag uit na het overlijden van de verzekeringnemer. Als nabestaande kun je dit geld gebruiken als inkomen of om een (hypotheek)schuld mee af te lossen.

Je kunt de overlijdens­risico­verzekering ook afsluiten om de studie van de kinderen zeker te stellen of om te voorkomen dat jouw nabestaanden plotseling te maken krijgen met erfbelasting. Ook voor de financiële continuïteit van een onderneming kan een overlijdensrisicoverzekering worden afgesloten.

Als financieel planner werk ik aan de hand van uitgebreide gesprekken en een persoonlijk financieel plan. Met onderstaande tool is het ook mogelijk om zelf een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Je ontvangt uiteraard dan verder geen advies, maar betaalt dan alleen de bemiddelingskosten van €150,-. Dit noem je execution only. Deze kosten worden na je aanvraag aan je gefactureerd. In het aanvraag proces geef je hiervoor akkoord. Je vindt hier het dienstverleningsdocument.

Ik werk samen met TAF Verzekeringen voor dit product. Met meer dan 500.000 actieve overlijdensrisicoverzekeringen zijn zij marktleider op het gebied van ORV. Bekijk hier de beschrijving van dit product.