Vermogensbeheer

Haal het beste uit je vermogen

Kanzz vermogensbeheer

Zorgeloos je doelen halen

Je spaargeld is inmiddels meer dan de buffer die nodig is voor onvoorziene uitgaven. De spaarrente is al jarenlang laag en de verwachting is dat dit ook zo zal blijven. Door deze lage rente is het rendement op je spaargeld zelfs negatief als je belasting en inflatie mee rekent. Met sparen teert je vermogen in en zul je je doelen en wensen niet kunnen realiseren. Tijd voor vermogensbeheer!

Een beter rendement zorgt ervoor dat je doelen eerder worden bereikt of je meerdere van je wensen kunt behalen. Ik help je om ervoor te zorgen dat je vermogen gaat groeien binnen het risico profiel dat bij je past.

Als je al belegd kunnen er goede redenen zijn om dit eens goed tegen het licht te houden. Zorgen je huidige beleggingen ervoor dat je doelen zorgeloos worden behaald? Heeft je huidige portefeuille wel het gewenste rendement en risicoprofiel, wat zijn de fiscale gevolgen of is optimalisatie gewenst?

Lees verder
Kanzz vermogensbeheer

De beste vermogensbeheerder bestaat niet. Niemand heeft immers de glazen bol of de krant van morgen. Het is belangrijk om te kijken of de vermogensbeheerder past bij jouw situatie en wensen. Zeker als je specifieke wensen hebt waarin je je vermogen wel of juist niet in wenst te investeren.

Het regelmatig opnieuw in balans brengen van je beleggingen is een zeer belangrijk onderdeel. Zo zorg je ervoor dat je gekozen risicoprofiel in stand blijft. Hierbij kijken we steeds naar je totale vermogen.

Door schommelingen in beursrendementen of omdat je meer of minder hebt gespaard in een bepaalde periode kan het risicoprofiel uit de pas gaan lopen bij de oorspronkelijk uitgangspunten. Hierdoor ga je onbedoeld meer risico lopen of loop je juist rendement mis.

Als de einddatum van je beleggingshorizon in beeld komt is het scherp blijven volgen van het risicoprofiel eveneens erg belangrijk. Je wil niet dat je in het laatste jaar je ineens te maken krijgt met forse koersdalingen. Afhankelijk van je doel en horizon moet daarom hierop worden ingespeeld.

Naast de traditionele beleggingen in obligaties en aandelen is het voor sommige beleggers interessant om alternatieven op te nemen. Ook hierbij geldt dat je goed moet kijken of dat alternatief bij je plan past.

Lees verder

Diverse vermogensbeheerders

 • NNEK

  NNEK

  Van kaas naar geld – Drie generaties lang had de familie Andringa een kaas bedrijf onder het merk Uniekaas. Toen dit bedrijf werd verkocht, besloten zij het geld zelf te gaan beheren. Hartje Groningen, 1986: de oprichting van NNEK is een feit. Inmiddels is NNEK uitgegroeid tot een gerenommeerde, oer-Nederlandse vermogensbeheerder met 30 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen. NNEK belegt zo’n 1,3 miljard euro voor 60.000 klanten.

  Wensen en doelen hebben we allemaal. Maar om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. NNEK helpt u vermogen op te bouwen, zodat u uw (klein)kinderen kunt helpen met hun studiefinanciering, een beter pensioen heeft of ‘gewoon’ van financiële rust kunt genieten.

 • OAKK

  Oakk

  OAKK Beheerd Beleggen is opgericht in 2017. De moedermaatschappij OAKK Capital Partners bestaat sinds 2003. Oakk beheerd momenteel zo’n 700 miljoen euro aan vermogen voor ruim 16.000 klanten en groeit sterk. Oakk belegt het vermogen op een solide manier met beleggingen die het vermogen in een zo rustig mogelijk vaarwater naar het einddoel brengt.

  “OAKK Beheerd Beleggen geeft u rust en ruimte om uw geld te laten groeien voor uw oude dag. U bepaalt samen met uw Financieel Adviseur hoe u uw persoonlijke financiële doelen kunt bereiken. OAKK Beheerd Beleggen laat uw vermogen stabiel groeien naar uw doel, uw Financieel Adviseur geeft u de vertrouwde begeleiding.”

   

 • Stan & Wende

  Stan en Wende

  Bij Stan&Wende kiezen ze steeds voor beleggingen bovenaan de duurzaamheidstrap, dus met de meeste impact. Zij noemen dat ‘donkergroen beleggen’. En dat komt goed uit, want de nieuwe regels voor duurzaam beleggen gaan ook over grijs, lichtgroen en dondergroen.

  Als je een 100% duurzame vermogensplanner zoekt die het vak objectief en nuchter bekijkt, zonder glazen bol en de kick van het moment, dan ben je bij Stan&Wende op het juiste adres. Wij staan met beide benen op de grond en daar willen we jou ook graag houden. Bij Stan&Wende beleg je om een zo goed mogelijk maatschappelijk en financieel rendement te behalen, passend bij het risico dat je wilt lopen.

  Stan & Wendy werkt nauw samen met Fondsenplatform/NNEK die ons veel processen uit handen neemt. Door deze samenwerking beheren zij jouw duurzame beleggingsportefeuille op efficiënte wijze.
  “Wij van Stan&Wende ontzorgen. Daar zijn we echt goed in en we doen het graag.”

  Waar gaat het om:

  • Overzicht en inzicht in je financiële toekomst
  • Slimme en verstandige keuzes rondom jouw duurzame vermogen
  • Transparant en open over kosten
  • Rust en zekerheid voor jou en je gezin/naasten
  • Meer tijd, meer vrijheid, meer genieten!

 • Scildon

  Scildon

  Scildon is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. In Nederland is Scildon sinds 1984 actief. Een bijzondere en een specialist! Tot 1 juli 2017 was hun naam Legal & General Nederland. Scildon heeft 268.000 klanten.

  Je wilt een vermogen opbouwen om in de toekomst je droom of wens waar te maken. Denk dan bijvoorbeeld aan geld voor de studie van je (klein)kinderen, een (tweede) huis, een wereldreis of een camper. Scildon heeft daarvoor aantrekkelijke oplossingen op basis van een levensverzekering. Deze levensverzekering heeft lage kosten en je kunt zelf kiezen uit een breed assortiment beleggingsfondsen. Scildon heeft geen huisfondsen.

 • The Index People

  The Index People

  Index People behoort tot de grondleggers van indexbeleggen in Nederland. Het beheren van vermogen doen wij uitsluitend via index-oplossingen. Wij kiezen indien mogelijk voor indexfondsen in plaats van beursgenoteerde indextrackers (ook wel ETF’s genoemd). Indexfondsen kopen wij rechtstreeks bij vooraanstaande aanbieders (en niet op de beurs). Zo vermijden wij de handelskosten (“spread”). Index People behoort tot de meest kosten efficiënte vermogensbeheerders van Nederland. En dat is goed voor onze klanten. Wat er niet weglekt aan kosten, komt ten goede aan het rendement.

 • Scotch Whisky Investments

  Scotch whisky investments

  Vóór 2007 had nog geen particulier over beleggen in whisky gehoord. Inmiddels is Schotse single malt uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige beleggingscategorie.

  Beleggen in whisky betekent beleggen in een tastbaar product. Bij Scotch Whisky Investments is je portefeuille altijd gedekt door de grondstof (whiskyvaten) en/of het eindproduct (flessen). Deze staan op jouw naam en zijn jouw fysieke bezit. In Sassenheim zijn zo’n 60.000 flessen fysiek aanwezig met een waarde van € 85,- miljoen. In totaal wordt voor € 226,- miljoen beheerd.

 • Amdax

  Amdax

   

   

  Amdax is ontstaan vanuit een diepgaand geloof in de grenzeloze mogelijkheden van de blockchaintechnologie en van crypto-assets. Zij slaan een brug tussen de wereld van traditioneel bankieren en die van digital assets en maken de nieuwe financiële wereld toegankelijk. Als Leading Digital Asset House bieden zij innovatieve en exclusieve producten en diensten aan.

  Amdax; Voor de serieuze cryptobelegger.

Heb je een vraag, of wil je graag wat extra informatie?