Vermogensbeheer

Haal het beste uit je vermogen

Kanzz vermogensbeheer

Zorgeloos je doelen halen

Je spaargeld is inmiddels meer dan de buffer die nodig is voor onvoorziene uitgaven. De spaarrente is al jarenlang laag en de verwachting is dat dit ook zo zal blijven. Door deze lage rente is het rendement op je spaargeld zelfs negatief als je belasting en inflatie mee rekent. Met sparen teert je vermogen in en zul je je doelen en wensen niet kunnen realiseren. Tijd voor vermogensbeheer!

Een beter rendement zorgt ervoor dat je doelen eerder worden bereikt of je meerdere van je wensen kunt behalen. Ik help je om ervoor te zorgen dat je vermogen gaat groeien binnen het risico profiel dat bij je past.

Als je al belegd kunnen er goede redenen zijn om dit eens goed tegen het licht te houden. Zorgen je huidige beleggingen ervoor dat je doelen zorgeloos worden behaald? Heeft je huidige portefeuille wel het gewenste rendement en risicoprofiel, wat zijn de fiscale gevolgen of is optimalisatie gewenst?

Lees verder
Kanzz vermogensbeheer

De beste vermogensbeheerder bestaat niet. Niemand heeft immers de glazen bol of de krant van morgen. Het is belangrijk om te kijken of de vermogensbeheerder past bij jouw situatie en wensen. Zeker als je specifieke wensen hebt waarin je je vermogen wel of juist niet in wenst te investeren.

Het regelmatig opnieuw in balans brengen van je beleggingen is een zeer belangrijk onderdeel. Zo zorg je ervoor dat je gekozen risicoprofiel in stand blijft. Hierbij kijken we steeds naar je totale vermogen.

Door schommelingen in beursrendementen of omdat je meer of minder hebt gespaard in een bepaalde periode kan het risicoprofiel uit de pas gaan lopen bij de oorspronkelijk uitgangspunten. Hierdoor ga je onbedoeld meer risico lopen of loop je juist rendement mis.

Als de einddatum van je beleggingshorizon in beeld komt is het scherp blijven volgen van het risicoprofiel eveneens erg belangrijk. Je wil niet dat je in het laatste jaar je ineens te maken krijgt met forse koersdalingen. Afhankelijk van je doel en horizon moet daarom hierop worden ingespeeld.

Naast de traditionele beleggingen in obligaties en aandelen is het voor sommige beleggers interessant om alternatieven op te nemen. Ook hierbij geldt dat je goed moet kijken of dat alternatief bij je plan past.

Lees verder

Heb je een vraag, of wil je graag wat extra informatie?