Over ons

Wij geven jouw dromen een Kanzz

Leef jouw beste leven

Hans Maasakkers

Met een frisse en nuchtere blik kijk ik naar jouw financiële (life) vragen. Ik zorg ervoor dat jouw financiële zaken weer overzichtelijk en begrijpelijk worden.

Ik geef je, in elke fase van je leven, inzicht in je financiële mogelijkheden. Daarbij ga ik verder dan eenmalig voordeel, wijs je op alternatieven en neem ook de langere termijn mee in het plan. Zo krijg jij inzicht en overzicht, zodat je beslissingen neemt die het beste bij je passen.

‘Ik wil je graag persoonlijk leren kennen. Weten wat je bezighoudt, wat je echt belangrijk vindt in het leven.’

Als gecertificeerd Financieel Planner (CFP®) met meer dan 20+ jaar ervaring bij banken zoals ABN Amro en ING heb in 2018 Kanzz opgericht. Ik wil mensen ècht verder helpen en bewust maken van de mogelijkheden van financiële planning. Bij grote en spannende stappen in je leven ga nu eenmaal niet over een nacht ijs. Die bespreek je met een specialist.

Daarnaast zorg ik er als Registerd Life Planner (RLP®) voor dat jij jouw beste leven kan gaan leven. Kijk verder dan de gebaande paden en laat je niet lijden door geld, je verleden of door wat anderen zeggen. Neem de regie en geef je financiële toekomst zelf vorm.
Je wil op iemand kunnen terugvallen die je met raad en daad bijstaat. Ik help je graag!

Leef jouw beste leven

Marloes Maasakkers

Als Registerd Life Planner (RLP®) help ik jou om te ontdekken wat jouw beste leven is. Bij Life Planning komen we er samen achter wat jij ècht wil in jouw leven. Dat niet alleen; we kijken wat het meest belangrijk is voor jou èn we maken een plan hoe jij hier mee aan de slag kan. Wat wil jij? Wanneer leef jij jouw beste leven? Ik geef jou de energie om keuzes te maken die jou verder helpen in jouw leven.

Na de verkoop van mijn webwinkels heb ik mijn ruime ervaring in de online retailmarkt, in combinatie met mijn achtergrond in marketing en communicatie, als zelfstandig ondernemer ingezet om andere ondernemers te helpen met hun online positionering.

Toen voelde ik dat het anders mocht. Ik wilde gaan doen wat ik altijd al wilde zijn.

Sinds ik de keuze gemaakt heb om als Life Planner aan de slag te gaan merk ik dat ik meer mijn authentieke zelf ben. Ik heb de regie van mijn leven zelf in handen genomen.

Leef jij al jouw beste leven? Wil jij ook meer grip op je leven? Bel me: 06 – 519 706 31. Dan gaan we aan de slag.

Heb je een vraag, of wil je graag wat extra informatie?