Vermogensplanning

Wat zijn je wensen en dromen? Hoe ga je vermogen opbouwen om dit te realiseren?

vermogensplanning - Kanzz

Stap voor stap opbouwen

Om je wensen en dromen in de toekomst waar te kunnen maken heb je geld nodig. Het is daarom belangrijk om je dromen en wensen echt goed helder te hebben. Zorg ervoor dat je jezelf hierbij niet te veel beperkt. Laat je dromen maar groot zijn.

Vermogen opbouwen begint bij iedereen met de eerste honderd euro. Vervolgens moet je bereid zijn om er structureel mee bezig te willen zijn. Keuzes te maken en vermogensopbouw tot je vaste lasten te willen laten behoren. Hier kan ik je hierbij helpen.

Starten met vermogensbouw
Je hebt een buffer voor (on) voorziene uitgaven en wilt doelgericht gaan werken om je doelen en wensen op langere termijn te gaan realiseren. Je wil maandelijks een bepaald bedrag voor die doelen en wensen gaan investeren.

Je hebt al reeds een vermogen
Je geld staat nu op een spaarrekening en levert al jaren erg weinig rendement op. Door inflatie en belasting wordt je vermogen eigenlijk steeds minder. Ik ga je helpen om een beter rendement te behalen met een voor jou verantwoord risico. Hierdoor ga jij je doelen behalen of zelf overtreffen. Dit geeft financiële en emotionele rust.

Is je doel pensioenopbouw?
Je werkt hard en verdiend goed, maar je hebt eigenlijk nog nooit echt goed stilgestaan bij je inkomen in de verdere toekomst. Je hebt geen inzicht in je pensioen opbouw of hoeveel geld je nodig hebt voor een onbezorgde oude dag. Ik ga je hierbij helpen. Samen kijken we naar de beste oplossing die zowel nu als in de toekomst het voordeligste is.

Veel vragen! Samen maken we een plan hoe we je vermogen het beste kunnen laten groeien.

Lees verder
vermogensplanning

Sparen en beleggen

Sparen voelt misschien wel heel veilig, maar met de huidige lage spaarrente in combinatie met inflatie en belasting is de kans groot dat je te weinig rendement behaald. Je behaalt met sparen je doelen niet. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Tijd voor verandering.

Er wordt heel veel tijd en energie besteed aan de vraag waarin zou je moeten beleggen. Mooie verhalen over de beste aandelen en buitenkansjes in crypto’s. Dagelijks duiden analisten van banken en vermogensbeheerders op radio en televisie de markt. Voor jou als belegger is het maar de vraag wat de waarde van al deze informatie is. Wat is de invloed van het nieuws van vandaag op de markt? De krant van vandaag wordt morgen gebruikt als verpakking voor vis. Kunnen we de gehele markt wel goed overzien? Of vissen we alleen in de vijver die we kennen?

Het is daarom niet de vraag waarin je gaat beleggen maar óf je gaat beleggen en waarom je gaat beleggen. Deze basis keuze bepaald namelijk ook voor het allergrootste deel je risico én je rendement. Zonder te gaan beleggen is het meestal onmogelijk om je doelen te behalen.

Verandering begint met het besluit niet meer te willen blijven waar je nu bent.

Ik ga je helpen en de tools aanreiken om je te laten zien welk vermogen je nodig hebt en wat je daarvoor moet doen. Je maakt verantwoorde keuzes omtrent rendement en risico zodat je doelgericht kunt starten. Doordat we frequent je vermogen blijven monitoren zorg je ervoor dat je doel wordt bereikt. Dit zorgt ervoor dat je met vertrouwen naar de toekomst gaat kijken. Je leeft je leven met meer financiële rust.

Lees verder
vermogensplanning - Dromen en Wensen

Aan de slag!

Je weet dat je je dromen en wensen niet gaat behalen door te blijven sparen. Je gaat aan de slag. Je gaat de regie pakken over je leven en ervoor zorgen dat je dromen uitkomen.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander tegen welke hobbels mensen aanlopen bij het starten met beleggen. Ik ga je inzicht geven zodat je weet welke wensen en doelen je hebt en hoeveel geld je hiervoor nodig hebt. Ik ga je helpen te bepalen hoeveel risico is nodig om je wensen en doelen te kunnen betalen.

Ik ga je de tools geven om te kunnen bepalen hoeveel rendement moeten de beleggingen opleveren om het eindkapitaal te kunnen behalen. Vervolgens maken we samen de keuze of je bereid bent het risico wat daarbij hoort ook te willen nemen.

Ben je bereid risico te nemen om je einddoel te behalen?
Aan het einde van dit traject weet je dat jouw wensen te realiseren zijn. Dit geeft je financiële rust.

Geef je dromen een Kanzz en plan hier gemakkelijk je afspraak. 

 

Stappenplan

Doel

Samen bepalen we waarvoor je vermogen op wil gaan bouwen en hoeveel. Hoe belangrijk is het voor jou dat je dit doel haalt? Ben je bereid voor deze mooie dromen en wensen risico te nemen zodat je je doelen behaalt?

Horizon

Wanneer wil jij je doelen hebben bereikt en is dit realistisch? Hoe eerder je start hoe langer de inleg is die nodig is om je doelen te bereiken, maar ook meer tijd er is hoe meer risico je verantwoordt kunt lopen.

Risicoprofiel

We bepalen samen welk risicoprofiel past bij je doel, horizon en jouw persoonlijk risico beleving. We staan stil bij doelrisico versus beleggingsrisico en de relatie hiertussen. Zo kom je tot een weloverwogen en verantwoord risicoprofiel.

Persoonlijk Advies

Naar aanleiding van je doel, horizon en het risicoprofiel geef ik je een persoonlijk advies. Beleggen kun je op verschillende manieren en bij verschillende vermogensbeheerder. Wat past er bij jou?

Aan de slag

Als je het plan ziet zitten en we alle keuzes hebben gemaakt vraag ik de bijbehorende producten aan en nemen we die samen door.

Zet de eerste stap naar vermogensopbouw!

Heb je een vraag, of wil je graag wat extra informatie?