Over kanzz

Met een frisse en nuchtere blik kijk ik naar jouw financiële vragen. Ik zorg ervoor dat jouw financiële zaken weer overzichtelijk en begrijpelijk worden.

Ik heb Kanzz opgericht om mensen ècht verder te helpen en bewust te maken van de mogelijkheden van financiële planning. Bij grote en spannende stappen in je leven ga je niet over een nacht ijs. Die bespreek je met een specialist. Ik geef je, in elke fase van je leven, inzicht in je financiële mogelijkheden. Daarbij ga ik verder dan eenmalig voordeel, wijs je op alternatieven en neem ook de langere termijn mee in het plan. Zo krijg jij inzicht en overzicht, zodat je beslissingen neemt die het beste bij je passen.

Sinds 1997 werk ik als erkend financieel adviseur en heb 20+ jaar ervaring opgedaan bij banken als ABN AMRO en ING. Als gecertificeerd financieel planner (CFP®) ben ik aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) en de Stichting Erkend Hypotheekadviseurs (SEH). Zo blijf ik op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Duurzaam en duurzaamheid zijn wat mij betreft woorden die verder gaan dan de aanschaf van zonnepanelen of 'het zorgen voor het milieu’. Duurzaam staat bij Kanzz voor een duurzaam advies; een advies waar je lang mee vooruit kunt. Een duurzame relatie met mijn klanten. En vergeet niet de keuze om duurzaam te beleggen; ik werk met diverse maatschappijen waar het gemakkelijk is om bewust voor een duurzame portefeuille te kiezen.

Wat je vraag ook is, op mijn kantoor in Helmond krijg je de mogelijkheid om de focus te leggen op jouw plan. Ik informeer en geef advies over onder andere: financiële planning, hypotheken, vermogensopbouw, pensioen en echtscheidingen.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Maak direct een afspraak!